Недвижими имоти в Дупница – какви са предимствата?

Предимствата да притежавате недвижими имоти в Дупница и околността

Имоти ДупницаГрад Дупница се намира в Югозападна България близо до величествената Рила планина, чиито северозападни възвишения красят пейзажите от града и региона. Град Дупница е разположен върху двата бряга на река Джерман, която води началото си от магичните седем рилски езера. В днешните граници на този древен, забележителен с историята си град, са регистрирани останките на римската и византийската епохи.

За жителите на град Дупница и региона местоположението на техните домове и имоти е уникално. Дупница е отправна точка за редица туристически маршрути: Рилски манастир, Стобски пирамиди, връх Кабул, Черни връх, Фенерка, к.с. Паничище, Седемте рилски езера и др. Ако имате собствени имоти в Дупница и околността, вероятно знаете за различните възможности за отдаване под наем или собствено ползване с ваканционна цел.

На 15 км. от Дупница се намира град Сапарева баня, известен с горещата минерална и с чистата си планинска вода, със санаториум с минерални бани и плажове и много красиви къщи на фона на планината. Между Дупница и Сапарева баня, в полите на Рила са разположени красиви села, като Ресилово, Овчарци и др.,

Да имаш недвижими имоти в Дупница и дори в тази част на Югозападна България означава да живееш спокойно сред красива и чиста природа и същевременно да си част от европейската цивилизация и култура, и своеобразен център на достъп до курорти, градове  и забележителности.

Град Дупница е на около 50 км от столицата София, на 28 км от Благоевград, на еднакво разстояние от 35 км от градовете Кюстендил, Перник и Самоков. До втория по големина български град Пловдив разстоянието е 170 км, колкото и до столицата на Северна Македония – Скопие. Автомобилният път до границата със Северна Македония е 50 км, до границата със Сърбия е 65 км, а границата с Гърция е само на 115 км разстояние от Дупница. Стратегическото положение на град Дупница и региона  e предимство за собствениците  на имоти и представлява интерес за търсещите недвижими имоти в Дупница от България и чужбина.

През последните месеци целият цивилизован свят преживява катаклизъм, който парализира нормалния живот на населението на Земята. Преосмисляме ценностите на живота и точно във времената на социална изолация оценяваме отново природата. Разбираме, че можем да работим и учим от дома и да ценим здравето си. Затова, ако се интересувате от имоти Дупница е отличен избор – независимо дали търсите своето ново жилище или ваканционен имот.

Предимствата да притежаваш недвижим имоти в Дупница или региона са много, но могат да се опишат с няколко думи:

 Здравословно, практично и все още – по-евтино.

Ако се интересувате от възможността за купуване на имоти в Дупница и региона – свържете се с нас още днес на:

  • Тел.: 0988 20 23 29
  • Имейл: info@agencia359.com