Защо да инвестираме в недвижими имоти?

недвижими имоти ДупницаЛихвите по депозити в банките са ниски и това насочва по-предприемчивите хора да се насочат към  различни инвестиции.  Недвижимите имоти са един от най–популярните методи за инвестиции в България. Закупуването на недвижим имот за много българи е единственият вариант за инвестиция. Близо осемдесет четири е процентът на собствениците на  жилища в страната. Част от тях продават недвижимата си собственост, купуват друга, заменят , отдават пад наем и това обуславя движението на пазара на имоти.

Ние от Агенция 359 недвижими имоти Дупница анализираме и рекламираме търсенето и предлагането на апартаменти, къщи, вили, парцели, земеделски земи, търговски и бизнес обекти. Ние предлагаме коректно отношение и съдействие при извършване на сделки с недвижими имоти в Дупница и района. Офисът на Агенция 359 недвижими имоти се намира в град Дупница на улица „Свети Георги” №33. Покупко-продажбата на недвижими имоти е предмет на нашата дейност.

Голяма част от инвестициите в град Дупница и населените места наоколо са насочени в закупуване на апартаменти и къщи за жилищни нужди. Градът привлича хората с чистата си природа и по-спокоен начин на живот. Близостта на град Дупница до столицата и други градове и сравнително ниските цени на имотите са предпоставка за инвестиране  в недвижима собственост. Трудоспособното население разполага с възможността да работи, както в предприятия и фирми в града, така и да пътува и работи в близките градове и курорти.

Освен за собствени нужди, недвижими имоти се търсят и с инвестиционна цел. В град Дупница се търсят и отдават апартаменти и къщи под наем. В региона , например в град Сапарева баня, като курорт с гореща минерална вода и място за почивка,  се инвестира и в къщи за гости, обекти за търговска дейност и др. Не на последно място, град Сапарева баня е отправна точка за атрактивни дестинации за любителите на планината. Както за жилищни нужди, така и за инвестиции се търсят къщи и вили в съседите села Ресилово, Овчарци и др. Природните богатства, климат и местоположение на общината са предпоставки за развитието на балнеолечение, екологичен и селски туризъм.

Наблюдава се търсене и предлагане на парцели и земеделска земя в град Дупница и региона.

Инвеститорите могат да инвестират в нови предприятия и обекти, за да привличат трудоспособна работна ръка от съседните на Дупница селища. Близоста им до града и развитата инфраструктура  е благоприятна предпоставка за развитието на град Дупница и региона.

Агенция 359 недвижими имоти Дупница е правилният Ви избор за партньор. Продавате, търсите да купите или отдавате имоти под наем, ние Ви очакваме. Къща, апартамент, склад, търговски обект или друг вид имот, нашата цел е всеки да намери това, което търси в Агенция 359 недвижими имоти.

Свържете се с нас на:

  • Тел.: 0988 20 23 29
  • Имейл: info@agencia359.com